Pratite nas

Predivni

Luksuzni apartmani

Kontaktirajte nas

U sklopu Marine Novi nalaze se i tri visokokvalitetna jednosobna apartmana kategorije 5 zvjezdica.

Svojim luksuznim dizajnom, koji prati nautički stil same marine, te modernom tehnološkom opremom, apartmani Marine Novi privlače goste tokom cijele godine.

Tri apartmana, svaki veličine 45 m2, nalaze se prvom katu objekta marine, te se sastoje od dnevnog boravka, jedne spavaće sobe, moderne kupaonice te potpuno opremljene kuhinje. Svi apartmani imaju balkone sa direktnim pogledom na more i brodice smještene u marini. U objektu se nalazi lift kojim su smještajne jedinice povezane sa prijemnim odjelom i restoranom Admiral. 

Našim gostima na raspolaganju je bežični internet, kabelska televizija, te sef u apartmanu.

Kao dodatak bezbrižnom boravku nudimo i parkirno mjesto te besplatno korištenje vanjskog bazena sa ležaljkama i suncobranima.

Iako se u apartmanima nalazi moderna kuhinja, s obzirom na neposrednu blizinu našeg restorana Admiral, gostima naših apartmana nudimo i mogućnost usluge noćenja s doručkom koji služimo na prekrasnoj terasi restorana Admiral uz neponovljivi pogled na more i vizuru grada Novog Vinodolskog.

Važno je i napomenuti kako su apartmani Marine Novi dog friendly smještaj, te će nam, uz prethodnu najavu, biti jako drago ugostiti i četveronožnog člana Vaše obitelji.

Naše ljubazno osoblje recepcije na raspolaganju vam je od 0-24 sata te će vam u svakom trenutku pružiti potrebnu informaciju ili ponuditi ideju dobrog izleta.

Na samo 100 metara udaljenosti možete uživati u povijesnoj jezgri grada Novog Vinodolskog, dok se na 50 metara od same marine nalaze šljunkovite plaža sa koje se pruža prekrasni panoramski pogled na otok Krk. Opustite se i uživajte u našim prekrasnim apartmanima visoke kategorije, čijoj udobnosti ćete se zauvijek vraćati.

Apartman 1

Apartman 1

Luksuzan apartman s pogledom na more

Rezerviraj
Apartman 2

Apartman 2

Moderan i vrhunski opremljen apartman

Rezerviraj
Apartman 3

Apartman 3

Elegantan apartman s natkrivenom terasom

Rezerviraj

Apartmanski

Sadržaj

WIFI

Svi apartmani imaju bežični internet

TV

Kabelska televizija

Klima

Klimatizirane prostorije

Parking

Parkirno mjesto

Sef

Sef u apartmanu

Pogled na more

Balkoni s direktnim pogledom na more

Bazen

Korištenje vanjskog bazena

image-14