Pratite nas

Covid-19 novosti!

Kontaktirajte nas

Covid-19 novosti!

Covid-19 novosti!
18.05.2020

Poštovani korisnici usluga marine,

sve pravodobne i točne informacije o koronavirusu Covid-19 u Republici Hrvatskoj možete pratiti OVDJE.

MARINA NOVI 18.05.2020.

Poštovani gosti,

Imamo dobre vijesti.Svim vlasnicima plovila koji imaju vez u marinama omogućen je ulazak u Republiku Hrvatsku.

Privremena mjera koja se odnosila na strane državljane i zabranu prelaska preko graničnih prijelaza RH, ukinuta je za sve vlasnike nekretnina i pokretnina (u ovom slučaju plovila) koja se nalaze u Republici Hrvatskoj i članove uže obitelji vlasnika plovila.

Ukoliko se pripremate na put i dolazak u marinu, ljubazno Vas molimo sa ponesete sa sobom sljedeću dokumentaciju:

  • dokumenti o vlasništvu plovila
  • ugovor o vezu
  • račun koji dokazuje plaćanje usluge
  • popunjeni Popis posade i putnika jahte ili brodice za osobne potrebe koji je potrebno da bude ovjeren od strane marine čiji ste korisnik

*Marina je dužna potvrditi dolazak u terminu koji je naznačen na obrascu

Obrazac možete preuzeti OVDJE.

Radujemo se Vašem dolasku.Marina Novi Team

MARINA NOVI 14.05.2020.

Poštovani korisnici usluga marine, Ljubazno Vas molimo da se kroz daljnji tekst informirate o posljednje donesenim mjerama vezanim za COVID-19 te o mogućnostima o dolasku na svoje plovilo.

Republika Hrvatska objavila je informacije kojima postupno ublažava mjere.Otvorila se mogućnost putovanja u Hrvatsku kao i međugradski promet.

DRŽAVLJANI REPUBLIKE HRVATSKE

Od 11. 5. je ukinuta zabrana privremenog napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH. Za putovanje u drugi grad ili općinu državljani RH više ne trebaju e-propusnice.

STRANI DRŽAVLJANI

Prema trenutno objavljenim informacijama, stranim državljanima za ulazak u Hrvatsku potrebna je dokumentacija kojom dokazuje da je vlasnik nekretnine ili pokretnine (u ovom slučaju plovila) koja se nalazi u Republici Hrvatskoj.

Preporuka MARINE NOVI je da svaki korisnik marine sa sobom posjeduje i kopiju važećeg ugovora o vezu i račun kao dokaz o plaćanju usluge.

Pri ulasku u Republiku Hrvatsku na graničnom prijelazu evidentirati će Vas National Border Management Information System odnosno tzv. NBMIS sistem, kojim će evidentirati u pismenom obliku mjesto tj. adresu gdje se nalazi nekretnina ili pokretnina, kontakt, broj telefona i vrijeme boravka, odnosno planiranu dužinu boravka u Republici Hrvatskoj.

Svatko tko planira putovanje, preporučujemo da se u Vašoj matičnoj zemlji informirate o uputama i mjerama koje je potrebno poštivati te provoditi nakon povratka iz RH.

Za sve one koji se odluče posjetiti Republiku Hrvatsku propisane su epidemiološke mjere. Ljubazno Vas molimo da ih pročitate na ovom linku te da se istih mjera i pridržavate. Propisane mjere u RH su vrlo slične mjerama koje su na snazi i u Vašoj matičnoj zemlji.

NAŠA PORUKA VAMA

Marina Novi i naše vrijedno osoblje brine o Vašim plovilima te smo funkcioniranje objekta prilagodili propisanim mjerama naše epidemiološke službe, kako bi spriječili širenje COVID-19.

Recepcija Marine Novi otvorena je od 07-22 sata.

Mornarska služba otvorena je od 00-24 sata.

Cafe bar Gat otvoren je od 07-22 sata.

Nautic shop otvoren je od ponedjeljka do petka od 09-17 sati (subota 09-13 sati).

Restoran Admiral kao i prekrasnu terasu restorana otvaramo u ponedjeljak, 18. svibnja.

Radno vrijeme restorana je od 11-23 sata.

Vaše mišljenje nam je važno. Zato, kontaktirajte nas