Pratite nas

Ponuda jesenskih specijaliteta

Kontaktirajte nas

Ponuda jesenskih specijaliteta

Ponuda jesenskih specijaliteta
17.10.2022

S prvim jesenskim kišama stigao nam je i jesenski jelovnik restorana Admiral u Novom Vinodolskom. 

Jelovnik je definitivno inspiriran jesenskim notama, pa tako u ove jesenje dane možete uživati i porcijama vrlo ukusnih i okrepljujućih krem juha od gljiva ili bundeve. Ono što bi oni kao domaćini preporučili od finih toplih predjela su svakako i njihove domaće tjestenine, kao npr. šurlice sa škampima ali valja spomenuti i raviole 4 vrste sira sa neizostavnim tartufima, a svi znaju da tartufi imaju najveću snagu dočarati i približiti jesenje okuse.

Dio jelovnika sa razlogom neće mijenjati te će kao i do sada u ponudi imati i riblju ponudu koja uključuje tunu, hobotnicu i svježu ribu.   

Za one koji žele isprobati ponešto od svega, pripremili su jesenske specijalitete. Kako bi gosti doživjeli savršeno spojene okuse i nezaboravno gurmansko iskustvo složili su menije od 3, 4 slijeda.

Tako iz ponude jesenskih specijaliteta restorana Admiral možete isprobati domaći kruh sa maslinama, ili pak capesanta u domaćem maslinovom ulju sa porilukom i krumpirom, kare crne svinje u umaku od tartufate s njokima i brokulom, zapečene palačinke, kesten pire itd.

Više informacija o ponudi u linku: https://extravagant.com.hr/marina-novi-hotel-malin-jesen/