Pratite nas

Naši

Servisi

Kontaktirajte nas

Servisi

U marini Novi nalazi se servisna zona za održavanje plovila, razne popravke i suhi vez.

Raspolažemo sa travel liftom 40 T nosivosti za dizanje i spuštanje plovila, dok je širina navoza cca. 7 m.

Dizanje i spuštanje plovila naručuje se radnim nalogom na recepciji marine, te se odvijaju po prethodno dogovorenim rezervacijama.

Pranje podvodnog dijela broda je uključeno u postupak podizanja plovila iz mora. Vrši se visokotlačnim čistaćem od 300 bara te će jakim pritiskom ukloniti i debeli sloj organizama poput algi, školjaka i stare farbe.

Na platou servisne zone nalazi se i prostor za zbrinjavanje otpadnih tekućina (voda, ulje, crni tankovi…itd.), te je oko istoga potrebna posebna briga svih gostiju koji borave u marini prema pravilniku održavanja reda.
Priprema broda za zimu je jako važna. Naše ljubazno i stručno osoblje, detaljno će pregledati plovilo i obratiti pažnju na stvari koje su vam promakle dok ste na svome ljubimcu uživali tokom ljetnih mjeseci.

Prema našem cjeniku nudimo zimski i ljetni paket održavanja plovila kako na moru tako i na platou. Iz našeg cjenika možete provjeriti koje od usluga uključuju navedeni paketi.

Naš ovlašteni servis C.E.S.A.R. nudi različite vrste usluga i popravaka. Ovo uključuje usluge održavanja brodskih sustava, održavanje i popravke trupa plovila, zatim usluge brodskih elektroničara i mehaničara.

Vanjski servisi mogu izvršavati popravke na plovilima unutar marine uz poštivanje pravila marine, struke i zakona RH. Ulaz vanjskih servisa naplaćuje se po službenom cjeniku Marine Novi te je dolazak potrebno najaviti recepciji marine.

Radovi nisu dozvoljeni na plovilu koje se nalazi u moru, već isključivo na suhom vezu.